Veleprodaja

Postanite naš poslovni partner

Imate podjetje, spletno trgovino ali s.p in se ukvarjate z nadaljno prodajo? Ste elektroištalater in strankam vgrajujete mrežno in računalniško opremo? Da? Vabimo vas, da postanete naš poslovni partner in si pridobite ugodnosti (rabate , odlog plačila). posebne

Podjetje Monell pro d.o.o. se ukvarja z zastopstvom in distribucijo mrežne in računalniške opreme priznanih blagovnih znamk.

Našim poslovnim partnerjem za nadaljnjo prodajo omogočamo dodatne popuste in ugodnosti. Na spletni strani monel.si vsak poslovni partner vidi svoje nabavne cene, kot tudi veliko dodatnih informacij o artiklih, novostih, akcijskih ponudbah in zalogah. Spletna stran omogoča hitro in enostavno naročanje blaga.

Vabimo vas, da postanete naš poslovni partner za nadaljnjo prodajo, enostavno izpolnite prijavo, ki se nahaja desno. Posredovane podatke bomo pregledali v najkrajšem možnem času. V kolikor je vaša bonitetna ocena (E-bonitete) ustrezna in izpolnjujete ostale pogoje, vam bomo na vaš navedeni elektronski naslov poslali pogodbo o poslovnem sodelovanju. Po prejemu izpolnjene pogodbe o poslovnem sodelovanju vam bomo dodelili ustrezne poslovne pogoje in vas o tem obvestili. Pogodba je podlaga, da boste lahko nakupe v B2B spletni trgovini opravljali z odloženim plačilom. Pogodba o poslovnem sodelovanju se lahko glede na obseg poslovanja in spremembo bonitetne ocene tudi posodobi ali spremeni.

V kolikor z nami nimate sklenjene pogodbe o poslovnem sodelovanju, so nakupi možni samo po plačilu predračuna. Za nove poslovne partnerje je obvezno plačilo prvih nakupov po izstavljenem predračunu, kar izkazuje dobro voljo za začetek sodelovanja.

    X