O nas

Alen Živkovič ima več kot 23 let izkušenj pri delu z začetniki in ATP igralci v tenisu. Je nekdanji tekmovalni teniški igralec in profesionalni, univerzitetno izobražen teniški trener z izjemnimi veščinami v vodenju in vodenju ekipe mladih. Leta 2006 je zgradil lastno podjetje Monell Pro d.o.o., ki je danes eden vodilnih slovenskih razvijalcev računalniške in električne strojne opreme, ki sodeluje pri več kot 4.300 projektih v EU. Je tudi lastnik patenta STK, inovacije, ki je revolucionirala trg IT strojne opreme SOHO, ki je bila uspešno plasirana na trg.

Alen je bil vključen tudi kot dobavitelj za Javne zavode Slovenije, Urad predsednika vlade in kabinet predsednika, Inštitut Jožefa Štefana, Ministrstva RS, Ministrstvo za zdravje, Ministrstvo za pravosodje in javno upravo, Ministrstvo za notranje zadeve, Ministrstvo za obrambo, objekti za predsedovanje Slovenije EU 2008 – Brdo pri Kranju, Statistični urad Republike Slovenije, Družba za avtoceste RS – DARS: cestni predori (nadzor prometa), Slovenske železnice, kot tudi dobavitelj na projektih v EU in izven EU, za eno največjih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji, Iskratel doo

Poleg ljubezni do športa in podjetnika rad pridobiva znanja na drugih področjih, kot je TA (transakcijska analiza), kjer je bil vključen v več kot 150 ur didaktičnega in individualnega usposabljanja, s čimer mu je pomagal pri doseganju visokih ciljev se je postavil na svojo pot. Danes se v glavnem ukvarja s svojim podjetjem, Monell Pro d.o.o., da postane globalna blagovna znamka, in pomaga drugim lastnikom podjetij in podjetnikom, tako da deli svoje znanje, da jim pomaga, da bodo njihove poti uspešnejše in vesele na poti.

Z velikim entuziazmom se je osredotočil tudi na vlaganje v nepremičnine, ki je zaključil svoj prvi projekt ter pridobil znanje in izkušnje pri prenovi stanovanjskih enot. Na podlagi te vizije je napisal knjigo Moja rešitev, v kateri velikodušno deli izkušnje in znanje, pridobljeno v svoji karieri podjetnika in teniškega trenerja.

Z Alenom Živkovičem lahko stopite v stik po elektronski pošti na support@myviralsolution.com

Predstavitev Monell Pro

Dejavnosti Podjetja Monell Pro d.o.o.
Monell pro d.o.o. je podjetje, ki ga oblikujejo ljudje s strastjo. Glavne dejavnosti podjetja skozi zgodovino so:
  • Proizvodnja in razvoj 19″ komunikacisjkih, server omar ter dodatne opreme Monell pro, 2006.
  • Proizvodnja, razvoj, inovacija STK stanovanjskih omaric, 2010.
  • Postavitev spletne trgovine s pasivno in aktivno telekomunikacijsko opremo, 2015.
  • Uradni distributer EXCEL Networking strukturiranega ožičenja in optičnih komunikacij, 2019.

Zakaj Izbrati Monell Pro d.o.o.

Translate »
X