Backboxes in Patress Boxes

Backboxe in patress boxes so ohišja, ki se uporabljajo v napeljavah strukturiranih kablov za namestitev in zaščito komponent omrežnih kablov.

Backbox je stensko nameščeno ohišje, zasnovano za zagotavljanje zaščitnega ohišja za omrežne komponente, kot so omrežna stikala, usmerjevalniki ali druge omrežne naprave. Ohišje je običajno nameščeno v steno, omrežne komponente pa so nameščene znotraj škatle. Backboxi so na voljo v različnih velikostih in konfiguracijah za namestitev različnih vrst omrežnih komponent.

Škatle Patress pa so podobne zadnjim škatlam, vendar se običajno uporabljajo za namestitev električnih vtičnic, stikal in drugih podobnih komponent. Zasnovane so tudi za pritrditev na steno in so običajno manjše in manj globoke od hrbtnih predalov.

Excel ponuja vrsto hrbtnih predalov in omaric v različnih velikostih in konfiguracijah za izpolnjevanje različnih zahtev glede namestitve. Te omarice so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajno in zanesljivo zaščito omrežja in električnih komponent.

Nekateri nabiralniki in nabiralniki, ki jih ponuja Excel, vključujejo enojno stransko škatlo Excel 32 mm, enojno škatlo Excel 47 mm, dvojno škatlo Excel 37 mm in druge.

Talne škatle in vstavki

Talne omarice in vložki so bistvene komponente v napeljavah kablov, strukturiranih v Excelu, ki omogočajo varno in učinkovito usmerjanje omrežnih kablov in drugega ožičenja po tleh zgradbe.

Floorbox je vrsta ohišja, ki je nameščeno v tla stavbe in zagotavlja varno ohišje za omrežne in električne komponente. Te škatle so lahko opremljene z različnimi vrstami vložkov, ki omogočajo napeljavo in povezavo različnih vrst kablov in konektorjev.

Vložki so komponente, ki se prilegajo notranjosti talnih omar in omogočajo napeljavo in povezavo različnih kablov in priključkov. Sem spadajo podatkovni konektorji, električne vtičnice, avdio in video konektorji ter druge komponente, ki se pogosto uporabljajo v sodobnih stavbah. Excel ponuja vrsto vložkov, ki ustrezajo različnim zahtevam glede namestitve, vključno s poševnimi in ravnimi podatkovnimi vtičnicami, električnimi vtičnicami in slepimi ploščami.

Nekatere talne omare, ki jih ponuja Excel, vključujejo 3-prekatno talno omarico Excel, 4- prekatno talno omarico Excel, dvojno preklopno električno vtičnico Excel za 3-prekatno talno omarico 350-601 in druge.

Kliknite tukaj, če želite raziskati backboxe in floorboxe, ki jih ponuja Excel. Ogledate si lahko tudi našo široko paleto ocen izdelkov na The Product View.

Brez komentarja

Objavite komentar

Translate »
X