Patch paneli in okvirji

Bakrene spojne plošče/patch paneli in okvirji učinkovito ohranjajo kable organizirane in omogočajo prilagodljivo povezljivost v omrežno strojno opremo. Te povezovalne plošče in okvirji pomagajo ohranjati vaš podatkovni center ali strežniško sobo organizirano in uporabnikom olajšajo spreminjanje kabelske infrastrukture.

Excel ponuja različne bakrene spojne plošče/patch panele in okvirje, vključno z možnostmi Cat5e, Cat6 in Cat6A. Plošče/patch paneli in okvirji so na voljo v različnih velikostih in so zasnovani za različne vrste in konfiguracije kablov.

Oglejmo si podrobneje bakrene plošče/patch panele in okvirje, ki jih ponuja Excel.

1. Povezovalne plošče/patch paneli Cat5e

Patch paneli Excel Cat5e povezujejo in organizirajo kable Cat5e v sistemih strukturiranih kablov.

2. Povezovalne plošče/patch paneli Cat6

Te spojne plošče se uporabljajo za povezovanje in organiziranje kablov Cat6 v sistemih strukturiranih kablov brez potrebe po posebnih orodjih ali konektorjih. Ti kabli nudijo visoko hitrost in zanesljivo omrežno povezljivost.

3. Glasovne/voice povezovalne plošče

Kot že ime pove, so glasovne povezovalne plošče omrežna oprema, ki povezuje glasovne kable.

4. Povezovalne plošče/patch paneli Cat6a

Excel ponuja široko paleto povezovalnih plošč/patch panelov Cat6a, namenjenih organiziranju in povezovanju kablov Cat6a. Te plošče so združljive z drugo omrežno opremo, kot so stikala, usmerjevalniki in strežniki.

5. Optični patch paneli

Te plošče se uporabljajo v Excelovih strukturiranih kabelskih sistemih za organiziranje in upravljanje povezav z optičnimi vlakni.

Excelova ponudba bakrenih povezovalnih plošč/patch panelov in okvirjev ponuja uporabnikom različne možnosti za izpolnitev njihovih specifičnih omrežnih potreb. Poleg tega so primerni za aplikacije, ki zahtevajo večjo pasovno širino in hitrejše prenose podatkov. Ti izdelki so zasnovani tako, da zagotavljajo zanesljivo in visoko zmogljivo povezljivost in so narejeni tako, da trajajo, kar zagotavlja, da stranke kar najbolje izkoristijo svojo naložbo v omrežje.

Če ste na trgu visokokakovostnih bakrenih povezovalnih plošč in okvirjev, ne iščite dlje od raznolikosti, ki jo ponuja Excel. Poleg tega ponuja Excel 25-letno sistemsko garancijo za njihove bakrene povezovalne plošče in okvirje ter druge izdelke Excelovega strukturnega kabla.

Oglejte si nekaj bakrenih plošč in okvirjev, ki jih ponuja Excel.

Brez komentarja

Objavite komentar

Translate »
X